Badkamers & toiletten

Er is niets zo prettig dan op het punt aankomen dat u dan toch echt uw badkamer en/of toilet onder handen wilt laten nemen. Een badkamer is namelijk erg bepalend voor de look van uw huis. Menig dag wordt opgestart in de badkamer en dan is comfort absoluut geen overbodige luxe.

Een badkamer renovatie of een complete verbouwing van een badkamer en toilet is een ingrijpende klus. Dan is het met name van belang dat u weet wat u wilt. U kunt bijvoorbeeld al in het bezit zijn van een ontwerp, waarmee wij meteen aan de slag kunnen. Het kan echter ook zo zijn dat u er nog niet helemaal uit bent en dus kundig advies nodig hebt. U kunt voor dat kundige advies ook uitstekend bij ons terecht, zodat we samen met u kunnen bekijken wat de mogelijkheden voor uw badkamer zijn. Dankzij onze ervaring en professionele oog, kunnen we u uitstekend adviseren.

Bij het verbouwen van de badkamer of het toilet zijn wij u van A tot Z van dienst. Zo kunt u vanaf het begin in het sloopproces op ons rekenen, tot aan het afwerken van de kleine details. Wij voorzien voor u in het aanpakken van het leidingwerk, tot het uiteindelijk voegen van de tegels en het afkitten van de sanitaire voorzieningen.

Bent u niet specifiek bezig met een complete renovatie, maar wel met het bekijken van nieuw tegelwerk? Ook dat kunnen we u van harte aanbevelen, want nieuwe tegels geven uw badkamer al een geheel andere uitstraling en look. Tegelen is echter een vak apart en dient nauwkeurig te gebeuren. In tegelwerken voorzien wij uiteraard ook.

Voor maatwerk en vakmanschap bij het verbouwen, renoveren of subtiel veranderen van uw badkamer en toilet, leveren wij graag onze diensten en kwaliteit. Voor een indruk van onze eerdere werkzaamheden hierin, kunt u altijd even een kijkje nemen op onze pagina Projecten.

De complete verzorging van een badkamer of toilet behoord ook tot een van de mogelijkheden. U gaat naar een van onze leveranciers voor een ontwerp op maat en wij verzorgen de rest. Alles wordt door ons op elkaar afgestemd. Vanaf het slopen, de levering van sanitair en tegels tot aan de volledige afwerking.