Het bedrijf

Als klus & onderhoudsbedrijf én riool & ontstoppingsbedrijf zijn wij voor u werkzaam in de ruime omgeving van geheel Breda. Wij zijn voor u KvK geregistreerd onder nummer 18075783.

Naast de vele mogelijkheden in werkzaamheden voor de particuliere markt, zijn wij voor u tevens zakelijk in te schakelen. Beschikt u over een bedrijfspand of kantoorpand? Dan informeren wij u graag over onze uitgebreide werkzaamheden en mogelijkheden.

CoVi B.V. zag het daglicht in februari 1998 en valt sindsdien al onder het kundige toezicht van één directeur, Con Vissers. Samen met deze jarenlange ervaring denken wij mee in de wensen en mogelijkheden voor onze klanten.

Ons bedrijf staat voor kwaliteit, garantie, kwantiteit en vakmanschap. U kunt op de juist kennis en kunde rekenen bij het verrichten van tal van werkzaamheden in huis, buitenshuis of bedrijfsmatig. Of het nu gaat om het plaatsen van schilderijen in huis, tot aan het compleet renoveren van uw badkamer, wij zijn er voor u in thuis. Datzelfde geldt voor alle benodigde werkzaamheden en het onderhoud aan uw riolering. Wij beschikken voor u over de juiste, professionele middelen om alles naar behoren en vakkundig te kunnen uitvoeren.