Verbouwing en renovatie

Hebt u plannen om te gaan verbouwen of grondig te gaan renoveren? Dan is het resultaat iets om naar uit te kijken. Er dient echter eerst flink wat werk verzet te worden, eer u kunt gaan genieten van het resultaat. Dat resultaat vindt u bij ons, CoVi B.V. Wij voorzien u dan ook graag van advies over hoe dit aangepakt kan worden en wat voor mogelijkheden en uitkomsten het u biedt.

Bij een verbouwing kan er sprake zijn van het breken van muren, door nieuwe ruimtes te creëren. Daarbij kunt u denken aan een zolder, die een nieuwe bestemming krijg als bijvoorbeeld een slaapkamer of werkkamer. Ook kunt u eraan denken om de keuken compleet anders aan te pakken, om zo meer woonplezier te creëren.

Renoveren kan ook ingrijpend zijn, wat geen probleem is zolang het maar kundig en secuur gebeurd. We spreken van een renovatie als we een bestaand pand of huis gaan aanpassen, vernieuwen of compleet verbouwen. Het doel van renoveren is dan ook het bruikbaar maken van het pand of huis, zodat het weer voldoet aan uw eisen, wensen en verwachtingen.

Om u zo goed en uitgebreid als mogelijk van dienst te zijn, bekijken we altijd persoonlijk met u naar de mogelijkheden voor een verbouwing of renovatie. Op die manier denken we altijd met u mee en leveren we u precies zoals u het graag ziet. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we u dan ook altijd voorzien van een passend en uitstekend advies. Iedere situatie is immers weer anders, dus een goed geoefend oog is nooit een overbodige luxe voor al uw werkzaamheden betreft een verbouwing of renovatie.

Bij een verbouwing of renovatie is het altijd belangrijk om rekening te houden met het feit dat er heel wat werk bij komt kijken. Dan kunt u denken aan sloop- en breekwerk, timmerwerk, stucwerk, installatiewerk en uiteindelijk schilderwerk. Wij zorgen ervoor dat al deze werkzaamheden op elkaar afgestemd worden en goed gecoördineerd worden. We kunnen dus stellen dat een renovatie of verbouwing behoorlijk ingrijpend kan zijn. Dat is met name ingrijpend wanneer u gedurende een verbouwing of renovatie nog in hetzelfde pand of huis woont. Voor u is het dan erg prettig te weten dat wij het als onze zorg zien om u zoveel mogelijk te ontzien in overlast. We maken duidelijke afspraken met alle partijen, beperken het overlast tot een minimum en zorgen ervoor dat de werkplek altijd netjes opgeruimd is en blijft. Daarnaast werken we ook met vaste mensen, zodat u weet wie voor u aan het werk is.